vanløse.butikslokaler-kbh.dk: Butik i Vanløse

Butik i Vanløse


Vanløse er en del af København og ligger mod vest i Københavns Kommune. Kvarteret Grøndal er også en del af Vanløse som grænser op til Frederiksberg og Rødovre. Mellem Vanløse og Rødovre dansker Damhussøen og Damhusengen også en linje, som mod syd grænser op til Valby. I Vanløse er der også en række transportmuligheder, alt fra S-tog stationer til metro-stationer heriblandt Vanløse Station og Islev Station. Metroen i Vanløse er endestation for begge københavnske metrolinjer med en varighed op til andet minut kører linjerne M1 og M2 til Vestamger og Lufthavenen. Metroen kører døgnet rundt, hvilket også gør det nemt for bedre erhvervsdrivende, virksomheder og ikke mindst studerende at komme frem og tilbage. 

I dag er Vanløse også kendt for Jernbane Allé ved Metroen som med Vanløse Torv huser både Vanløse Kulturhus og Bibliotek, Vanløse Biograf, butikker, restauranter og meget mere. 

Søger du butikslokaler?

Søger du lokaler til butik? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter butik til leje eller butik til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige butikslokaler på markedet lige nu.